Suksesshistorier

 • tore

  Tore Aakre Double Diamond Ambassador

  Jeg ble med i nettverksbransjen i 1996 i et amerikansk selskap som heter Quorum. Etter 2 år i selskapet, var jeg kommet godt på vei mot toppen og alt virket perfekt.

  Så gikk selskapet konkurs over natten. Jeg valgte å se seg om etter et nytt selskap, men ønsket nå et selskap som var nært og man fikk litt bedre kontroll på tingenes tilstand. Jeg startet i Natures Own i 1998 og ble der nr. 5 i inntekt med en årslønn på nærmere 2 mill. i 2000. Jeg trivdes i Natures Own, men ville endre selskapets fokus fra kun å fokusere på business, til å tenke på å skaffe en stor og stabil kundemasse.

  Jeg valgte derfor å se på Eqology (tidl. Shine) i 2001 og tok valget om å bytte selskap etter noen uker.

  Det som var avgjørende var selskapets holdninger, vilje til å endre seg og fokus på kunder. Ser vi på selskapene som har lykkes over mange år, så har de fleste over 80 % kunder. Dette gir en stabil og trygg inntekt.

  Vi har hele tiden hatt et unikt samarbeid med ledelsen i selskapet og forbedringer blir alltid diskutert med nettverket før vi setter dette ut i livet.

  Det føles godt og trygt å jobbe i et selskap som tenker langsiktig og skal være i markedet i overskuelig fremtid.

 • robert160

  Robert Heldal Diamond Ambassador

  Network Marketing karrieren min begynte for over 12 år siden ved det svenske direktesalgsselskapet Natures Own. Jeg ble raskt fascinert av bransjen og mulighetene. Jeg har ingen formell utdannelse eller erfaring med salg eller markedsføring.

  Jeg fikk treffe en av gründerne av Eqology (tidl. Shine), Karstein Gjersvik. Karstein er mest kjent for å være en av nøkkelpersonene i oppbyggingen av BIK BOK, en av de største distribusjonssuksessene i norsk historie. Jeg fikk en enorm tillit til Gjersvik sine visjoner og planer for selskapet, og bestemte seg for å satse en siste gang på network marketing.

  Jeg har aldri sett et selskap med mer tidsriktige produkter sammen med et management og en ledelse som har det som skal til for å bygge et milliardforetak. Det at selskapet nå har lagt ned store ressurser i å fornye sin profil, endre navn til Eqology og kontinuerlig jobber med å forbedre og videreutvikle sine produkter, bekrefter dette.

  Dette selskapet vil vokse eksponentielt de neste 5-10 årene. Hvem som helst, uansett bakgrunn og erfaring, kan være med på dette. Det eneste du trenger er vilje og pågangsmot. Dette er en reise jeg ikke kunne si nei til.

 • tony_160

  Tony A. Nilsen Diamond President

  Så langt tilbake jeg kan huske, har frihet alltid vært en stor drivkraft i livet mitt. Når jeg fikk presentert denne muligheten for noen år tilbake, så jeg at kombinasjonen tid og penger var en perfekt mulighet til nettopp dette, selv om det nesten virket «litt for godt til og være sant».

  Jeg er 34 år, og ut over 1.5 år på elektrolinjen, har jeg ingen formell utdannelse, men har derimot alltid vært ambisiøs og hatt et stort konkurranseinstinkt. Jeg ble fort fascinert av både selskapet og produktene, så fra den dagen jeg tok avgjørelsen om at denne suksessen vil jeg være en del av, gikk det bare et par måneder før jeg sa opp leiligheten min i Bergen, og flyttet til Danmark for å være med på å ekspandere markedet der.

  Dette har vært starten på et fantastisk eventyr for min del, og har i dag utviklet seg til tusenvis av fornøyde kunder, gode relasjoner, eksotiske reiser, EQ bil, personlig utvikling, og ikke minst en dansk kjæreste og to fantastiske barn – vi nyter friheten som aldri før!

 • Rannveig_160

  Rannveig Wahll Diamond President

  Jeg ble introdusert til bransjen allerede som 20-åring i 1998. På det tidspunktet jobbet jeg som sekretær i salgsdivisjonen til Netcom.

  Jeg ble etter hvert lei av å gi alt til noe som ikke var mitt eget. Når jeg så muligheten til å skape min egen organisasjon, samt slippe vekkerklokke og rushtrafikk, startet jeg opp.

  Jeg har nå jobbet over 10 år med dette selskapet og priser friheten jeg har i dag. Med to små barn har jeg vist at det går an å kombinere mammarollen med å bygge opp en stor virksomhet.

  Provisjonen min er høyere enn hva de fleste har mulighet til å tjene i en vanlig jobb – likevel er det friheten i å være sin egen sjef som jeg setter størst pris på.

 • andersogamelie

  Anders & Amélie Guldbirk Diamond Ambassador

  Vi har altid haft et ønske om at være selvstændige, kunne styre vores egen tid, og lave noget vi brænder for.

  Vi har tidligere haft jobs med høj løn, men også med en høj pris i forhold til familielivet, pga. lange arbejdsdage og myldretidstrafik.

  Det er vigtigt for os som forældre at have masser af familietid. Ikke at skulle misse fodboldkampe og teaterforestillinger på skolen, og samtidig kunne rejse og give børnene noget af det de drømmer om og ikke altid skulle «vende hver en femøre».

  Anders:
  «Jeg har gennem mit tidligere job rådgivet mange mennesker om hvordan de kunne skabe sig finansiel frihed, men stort set alle muligheder kræver stor opstartskapital, særlig viden, og høj risikovillighed. Det er netop det geniale med Eqology; det kræver ingen af delene!»

  Amélie:
  «At være distributør hos Eqology, er det mest meningsfulde, jeg nogensinde har lavet. Jeg hjælper folk til at få et bedre helbred og en bedre økonomi, samtidig med at jeg kan være tilstede i mine børns liv. Det er værdi for mig!»

  Mange taler om «kvalitetstid», som typisk er noget man oplever fredag aften. Vi taler om «kvalitetsliv» – at turde drømme lidt større og beslutte sig for at man selv og familien har fortjent at have det så godt som muligt.

  – Hos os er det fredag hver dag…

 • Ditte Bukrinskij Platinum President

  Som Biopat og Naturopath har jeg været selvstændig erhvervsdrivende med klinik i mange år, og dermed kendte jeg til dét at være sin egen chef. Jeg vidste, at jeg aldrig mere ønskede at komme tilbage til betingelserne i et ansættelsesforhold. Men hvad jeg som selvstændig også erfarede var, at selv om kun jeg bestemte over min tid, så var der ikke så meget tid at bestemme over, for når jeg ikke var på klinikken, tjente jeg ganske enkelt ingen penge. Heri så jeg en uhyre stor forskel i arbejdet med Eqology, hvor man honoreres måned efter måned for arbejde, der er gjort for måneder – ja endda år tilbage. Jeg nyder i dag at kombinere mit klinikarbejde med arbejdet som distributør, og mit hovedfag og klinikken er nu blevet min hobbybeskæftigelse. Dette til stor fornøjelse for ikke mindst mine tre drenge, som jeg nu kan nyde tidsmæssigt i et helt andet omfang, end dengang jeg bare arbejdede på min klinik.

  En anden for mig væsentlig forskel fra tidligere er, at jeg nu hjælper andre frem mod deres mål. At bygge en organisation op af positive, selvstændige og fremadrettede mennesker værdsætter jeg hver eneste dag. Jeg har tæt kontakt til mange distributører i min organisation, og nyder dette at være selvstændig samtidig med at have tætte kollegaer.

  Hver dag – uden undtagelse – tænker jeg med stor taknemmelighed på, hvor heldig jeg var at få denne mulighed introduceret. Og hvor lykkelig jeg er over, at jeg tog imod denne mulighed.