EQ K2 Plus kampanje

facebook_ver3_m_text
Nå i november kjører vi en tre måneders K2 kampanje, 2 FOR 1. Denne understøtter viten som dokumenterer at dobbel dose er det som gir det beste resultatet. Etter mal av en svært vellykket K2 sms kampanje som vi har gjennomført tidligere, så tar vi initiativet til en ny kampanje.  
 
Vi har tre målgrupper; 
- de som er K2 kunder hos EQ i dag, men ikke kjenner tilbudet
- de som er EQ kunder, men ikke bruker K2
- helt nye kunder, som ikke har kjennskap til Eqology
 
Dermed to alternative sms tekster; 
 
Bestående EQ kunde
Hei…., nylig har det kommet oppsiktsvekkende resultater på Vitamin K2. Dobbel dose styrker knokler og kjelettet og gir dramatisk mindre sannsynlighet for hjerte & kar sykdommer. Tør du la være? Nå i november har vi kampanjen 2 for 1= dobbel dose. Klikk deg inn her for mer info… Hilsen ….
 
Ny kunde
Hei…., nylig har det kommet oppsiktsvekkende resultater på Vitamin K2. Dobbel dose styrker knokler og kjelettet og gir dramatisk mindre sannsynlighet for hjerte & kar sykdommer. Tør du la være? Nå i november har vi kampanjen 2 for 1= dobbel dose. Ta gjerne kontakt med meg. Hilsen….
 
Formålet er at vi sammen skal sørge for «bedre kunder» og flere kunder. Her har vi et godt verktøy som skal sørge for at du/dere og vi kommer frem med budskapet til flest mulige. Mål; mer omsetning, som er til glede for alle.
 
NB! kampanjen gjelder bare frem til 1. desember, og 2 for 1 leveres ut januar 2015. Ordren må settes i november.
 
Gi full gass og lykke til!