FAQ Pure Arctic Oil Business

PAO1

 

EQ PURE ARCTIC OIL 

hogne_400_2

Dr. med. Hogne Vik

Dr. med. Hogne Vik er produktansvarlig i Eqology. Han har blant annet arbeidet som professor i medisin ved Universitetet i Bergen, og er en autoritet på omega 3-fettsyrer, ikke bare i Norge men er kjent for sitt arbeid over hele Europa og i USA. Hogne Vik har svært god kjennskap til den norske fiskeindustrien og hvordan god fiskeolje produseres.

Eqology har med EQ Pure Arctic Oil lansert et unikt produkt som kombinerer de helsebringende egenskaper fra Omega-3-fettsyrer fra havets beste fiskeressurser med og Omega-9 – fettsyrer fra en høykvalitets, kaldpresset Ekstra Virgin Olivenolje som inneholder særdeles store mengder polyfenoler.

EQ Pure Arctic Oil gir:

1. Bedre biologisk opptak og effekt i kroppen enn noe annet Omega-3 produkt tilgjengelig på markedet
EQ Pure Arctic Oil er en ferskvare. Dessuten inneholder Pure Arctic Oil alle de fettsyrene som utgjør omega-3 familien. Dette betyr at kroppen gjennom EQ Pure Arctic Oil får tilført alle de typer omega-3 fettsyrer som du ellers får i deg gjennom inntak av et godt middagsmåltid med fet fersk fisk. En flaske EQ Pure Arctic Oil tilsvarer den mengde omega-3 fettsyrer kroppen trenger i en måned – litt avhengig av kroppsvekten. Holdbarheten, etter flasken er åpnet, er 8 uker og flasken bør oppbevares i kjøleskapet.

2. Oppfyller og overgår
Overgår alle nasjonale og internasjonale krav til renhet og er garantert uten giftstoffer eller metaller. 

3. Enkelt å svelge, enkelt å ta riktig dose
Folk flest misliker å svelge piller og kapsler. Flytende væske er foretrukket av de fleste, uansett alder. De gode biologiske effektene av omega-3 – fettsyrer, er avhengig av at vi får i oss tilstrekkelige mengder av høykvalitets produkter. Riktig og tilstrekkelig dagsdose av omega-3 fettsyrer er vanskelig å få i seg gjennom piller eller kapsler. Dette er bakgrunnen for at EQ Pure Arctic Oil gis som flytende olje med forfriskende sitronsmak.

4. Bedre smak – bedre lukt
Nasjonale og internasjonale helseorganisasjoner, leger og forskere over hele verden anbefaler folk å ta fiskeolje som kosttilskudd for å holde seg friske og unngå å bli syke. Det er bare en ting som har gjort det vanskelig for mange å følge dette rådet: assosiasjonen til vond smak og stram lukt. Dette har gjort at selv den mest iherdige helsefanatiker noen ganger har kviet seg for å ta dette fantastiske helsebringende produkt. Eqology visste derfor at om vi skulle lykkes i å få folk til å ta 1,8 g EPA/DHA per dag, måtte vi løse problemet forbundet med lukt og smak. Det har vi klart ved den unike fremstillingen av fiskeolje fra fersk torsk fra arktiske strøk. Når du smaker EQ Pure Arctic Oil vil du bli overrasket over at det faktisk er omega-3 fiskeolje du nettopp har drukket. Smaken er så delikat at oljen lett kan blandes i maten du lager, for eksempel i dressinger og salater. Du kan til og med ha EQ Pure Arctic Oil i smoothie og EQ Shake uten at noen vil merke noe som helst.

5. Fersk og lett å ta tilmålt mengde
EQ Pure Arctic Oil gjemmer seg ikke bort i en kapsel. Kvaliteten er fremragende og annerledes og smak og lukt er beviset. Smak selv, du blir ikke skuffet.

Vi opplever at de fleste som tar EQ Pure Arctic Oil anbefaler sine venner og kjente å gjøre det samme. I Norge ser vi et økende antall helsepersonell som anbefaler bruk av omega-3-olje til sine pasienter. Dette som et viktig kosttilskudd som kan brukes i tillegg til medisiner ved en rekke lidelser. Eqology mener slike helseråd underbygger at vi har foretatt det riktige valget når vi utviklet EQ Pure Arctic Oil – også for deg.

EQ Pure Arctic Oil er av svært høy kvalitet. Den tilfredsstiller de strenge fremtidige EU-krav. Oljen utvinnes av hele fisken og produksjonen av oljen starter umiddelbart på fiskebåten. Ofte går det bare minutter fra fisken er kommet om bord i fiskebåten til oljeproduksjonen er startet. Dette betyr at omega-3-oljen i EQ Pure Arctic Oil er helt fersk.   

6. Lave totox-verdier
Lave totox-verdier er sett på som et kvalitetstegn på en god Omega-3 olje. Totox er en beregnet verdi av “oksidasjonsprodukter” av den aktuelle omega-3-oljeverdien, og er summen av 2x PV + AV. Totox-verdien på den fiskeoljen som benyttes i vår EQ Pure Arcitc Oil er lavere og følgelig bedre enn den laveste verdien som ble målt i “TV2 hjelper deg” sin testing av omega-3 produkter i Norge i 2014. Den laveste verdien som her var målt var 9,3. Verdiene i den omega-3 oljen Eqology bruker varierer litt mellom de ulike produksjonsbatchene, men vil ligge i området mellom 6 og 8.

 

  

Q&A BUSINESS  

PAO160_faq

 

Hvis jeg kjøper oljen UTEN tester til meg selv, vil jeg fremdeles
kvalifisere meg til 3FF selv om mine kunder kjøper abonnement inkl.
tester?

Ja! Alt utenom testene alene regnes inn i vårt 3FF-program. 

Får man EQ Gives Back på den testen man selv har brukt 
(kjøpt på event)?

EQ Gives Back får du for hver 3. kunde du signerer opp med
Pure Arctic Oil 12 mnd. abonnement til NOK 658 (med 1 test). Hver av de 3 nye kundene må ha betalt for sin første ordre før du får Gives Back. 

Hvis en kunde signerer seg opp på EQ Pure Arctic Oil Plus abonnement med 1 test, får de da tilsendt den med første sending eller med den fjerde sendingen?

Kunden vil først få tilsendt testen i 5 abonnementsmåned ved å velge dette abonnementet. 

Er det kun når jeg signerer en kunde opp på et abonnement inkl. tester at det er EQ Gives Back, eller får jeg også EQ Gives Back hvis en kunde kjøper uten abonnement og jeg har gitt dem en test?

Du får kun EQ Gives Back på Pure Arctic Oil 12 mnd. abonnement til NOK 658 (med 1 test).

Hva er EQ Gives Back?

EQ Gives Back gir deg muligheten til alltid å ha nye EQ Omega-6/Omega-3 ratio tester til EQ Pure Arctic Oil, slik at du ikke trenger å gå tom for disse. Når du har registrert dine 3 første kunder med abonnement og de har betalt sin første forsendelse med EQ Pure Arctic Oil 12 mnd. abonnement til NOK 658 (første forsendelse) får du 3 stk EQ Omega-6/Omega-3 Ratio Tester GRATIS. Dersom en kunde via 3 FOR FREE signerer en ny kunde med EQ Pure Arctic Oil 12 mnd. abo. (m/1 test) til NOK 658, vil EQ Gives Back gå til nærmeste aktive EQ Business Partner. Det vil si at den EQ Business Partneren som mest sannsynlig har gitt en EQ Ratio Test til sin kunde, også vil motta EQ Gives Back.

Gjelder EQ Gives Back kun for nye kunder?

Nei! EQ Gives Back gjelder både for nye og eksisterende kunder.

Jeg er ferdig med å teste kunden min og skal nå sende inn testen. Hva bør jeg huske på?

Det er viktig at du og kunden din limer på vedlagte klistremerke på blodprøvekortet som kommer med følgebrevet ditt. Et godt tips er at kunden din tar et bilde av dette ID-nummeret slik at han/hun ikke mister det. Husk at det kun er bloddråpen som skal røre prøvesirklene på blodprøvekortet og ikke fingeren. Videre er det også viktig å la prøven tørke i god tid (2-4 timer) uten direkte lys før den pakkes sammen og sendes inn til analyse. 

Jeg har en familie som vil starte på EQ Pure Arctic Oil. Hva må jeg gjøre for å få EQ Gives Back her?

Dersom det er flere familiemedlemmene som vil benytte seg av EQ Pure Arctic Oil, må disse abonnementene legges inn på forskjellige kundeforhold for at du skal få EQ Gives Back på alle sammen. Du vil da altså ikke få EQ Gives Back dersom familien bestiller flere abonnement på ett og samme kundeforhold. Dette er på samme måte som ved 3FF.