Ledelsen

 • borre_4_160

  Børre Gjersvik CEO

  Børre Gjersvik har jobbet som Director of International Business i Eqology siden januar 2014 og ble ny CEO i Eqology i november 2014.

  Børre har en bakgrunn innen finans, er sertifisert ernæringsfysiolog og har mer enn 13 års erfaring fra ernæring, kosmetikk og hudpleieindustrien. Børre har også jobbet som CEO i Dermanor, har vært direktør for helseavdelingen i Midelfart AS, samt Senior Country Director for Herbalife Norden i åtte år.

 • vegard_hellgren

  Vegar Hellgren COO

  Hellgren har arbeidet i Eqology siden september 2009. Han har bla sin bakgrunn fra markedsavdelingen i LOOC/Lillehammer ’94 AS, var med på å bygge opp bedriftsavdelingen til NetCom GSM AS fra avdelingens oppstart i 1995, seks år i Siemens Mobile som salgs- og markedsdirektør, og senere salgsdirektør i Bridgestone Norge før han tok steget inn i Eqology.

 • erik_tjorstad_160

  Erik Tjørstad CFO

  Erik Tjørstad er Eqologys nye finansdirektør og begynte hos Eqology i november 2013. Erik har lang erfaring innen finans, har jobbet 12 år i shipping industrien, fire år som finansdirektør i et lite børsnotert vanntransportselskap og tre år som finansdirektør for et stort norsk landbasert transport- og logistikkselskap. Tjørstad har en mastergrad i Business Administration fra Arizona State University, USA.

 • Hogne_160

  Dr. Med. Hogne Vik Produkt- og forskningssjef

  Dr. Hogne Vik har en MBA og en unik internasjonal industriell erfaring og bakgrunn fra Nycomed/­Nycomed Amersham, Pronova BioPharma og Aker Biomarine. Hogne er idag adm. dir. for NattoPharma.
  Som lege og professor har han publisert over 80 internasjonale vitenskapelige artikler, blant annet innen allergi og kosttilskudd. Han har hatt leder- og produktutviklingsansvar i internasjonale selskaper innen både kosttilskudd og farmasi. Han har hatt ansvaret for dokumentasjon av kjente Omega-3-produkter, og han har vært med å utvikle vitamin K2 som kosttilskudd.

 • tone_aune

  Tone Aune Leder for kundeservice

  Tone startet hos Eqology i april 2012 som leder for kundeservice. Tone har liknende erfaring fra Dolly Dimples, hvor hun har ledet ca 30 medarbeidere og bla. hatt fokus på mersalg og service.

 • Truls_biz

  Truls Enger Logistikksjef

  Truls har jobbet hos Eqology siden januar 2003, og har tidligere 
  jobbet i Kinnarps, ansvarlig for drift og logistikk.