Om Eqology

Eqology er et norsk børsnotert selskap, etablert i 1998 med virksomhet i hele Norden. Selskapets mål er å bli den største aktøren i Norden innen 2014. Børsnoterte Eqology ASA har en sterk finansiell stilling og er klar til å ekspandere videre på verdensbasis.

Eqology er et direktesalgsselskap uten fordyrende mellomledd. Vi har et attraktivt provisjonssystem, og et velfungerende støtteapparat.

Vi har det mest innovative kundekonseptet innen direktesalg av helse-, nutricosmetics og velvære-produkter. Kundekonseptet gjør at distributørene i Eqology daglig skaper en økende gjentagende inntekt.

Eqologys distributører har de siste årene vært blant de best betalte i bransjen i Norden, og denne posisjonen ønsker vi å styrke.

Selskapet utvikler, produserer og distribuerer alle produktene via samarbeidspartnere som er de beste på sine felt i Norden og Europa, og er produsert etter de strengeste kvalitetskrav, og består av naturlige høyeffektive dokumenterte ingredienser. Dette gjør at Eqology har innovative produkter med høy kvalitet.

Eqology tilbyr naturlig baserte produkter av høy kvalitet til lave priser gjennom et moderne og strukturert nettverkskonsept. Visjonen er å bli en verdensomspennende leverandør med direkte distribusjon av helse- og velværeprodukter til kunden.

Eqology er heleid av børsnoterte Eqology ASA, har en sterk finansiell stilling og er klar til å ekspandere videre på verdensbasis.