EQ Pure Arctic Oil

test_boks_olje_800

EQ PURE ARCTIC OIL

– ren omega-3 olje fra 100 % arktisk villfisk 

Med kaldpresset olivenolje og vitamin D3 – tilsatt en frisk smak av sitron  

EQ Pure Arctic Oil består av ren omega-3 olje fra torsk fisket i det kalde, næringsrike arktiske havet utenfor den norske kysten. Oljen er ikke tilsatt andre fiskeoljer eller syntetiske tilsetningsstoffer. Fiskeoljen er MSC- og CoC-sertifisert og komme fra bærekraftig norsk fiskeindustri. I tillegg har vi tilsatt polyfenoler fra en kaldpresset olivenolje, vitamin D3 og en frisk smak av sitron.

Essensielle fettsyrer

Fettsyrer er svært viktig for at alle kroppens funksjoner skal virke optimalt; som for eksempel hjernen, musklene, sirkulasjonssystemet, luftveier og huden. Vi skiller mellom omega-3-, -6- og 9-fettsyrer. Omega-3 og -6 er essensielle fettsyrer. Det betyr at kroppen ikke kan lage de selv, så vi må få de via kosten eller kosttilskudd. Disse fettsyrene er nødvendige for hjernens utvikling, immunsystemets funksjon og blodtrykksreguleringen og det er svært viktig med et daglig inntak for å sikre optimal utvikling.

Endringer i kostholdet

Før den industrielle revolusjonen inneholdt kostholdet i den vestlige verden omtrent like mye omega-3-fettsyrer som omega-6-fettsyrer. De siste 40-50 år har det derimot skjedd store endringer i kostholdet vårt. Vi konsumerer i dag en stor mengde bearbeidet mat og planteoljer fra for eksempel soya, solsikke og mais, som inneholder opptil 80 % omega-6 og lite eller ingen omega-3. En betydelig mengde omega-6 finner vi i fôret til de dyrene og de animalske produktene vi spiser – det samme kan gjelde for fôr til oppdrettsfisk.

Omega-6/Omega-3 Ratio

Overvekt av omega-6-fett-syrer kan bli et stort helseproblem dersom du spiser langt mer av det enn omega-3. Det gjør de fleste av oss, dessverre uten å vite det. I dag er forholdstallet eller ratioen mellom omega-6 og omega-3-fettsyrer i det vestlige kostholdet mellom 10:1 og 20:1. Det betyr at vi får i oss inntil 20 ganger så mye omega-6- som omega-3- fettsyrer. Den anbefalte ratioen er lavere enn 5:1. I løpet av det siste tiåret har det blitt allment kjent at varige betennelser er en drivkraft bak en rekke kroniske sykdommer som hjerte- og karsykdommer, diabetes type-2 og fedme. En ratio høyere enn 5:1 forlenger tiden og omfanget av betennelsesreaksjonene i kroppen. En bedre balanse mellom inntak av omega-6 og omega-3 kan være en av nøklene til en bedre helse og redusere og forebygge kroniske sykdommer.

oliven_800Omega-9

Vi har valgt å tilsette omega- 9-fettsyrer og høye konsentrasjoner av antioksidanter av typen polyfenoler fra en helt unik kaldpresset olivenolje. Omega-9-fettsyrer bidrar til å opprettholde friske blodkar, en god hjertehelse samt å kontrollere blodsukkernivået i kroppen. For å forebygge utvikling av betennelsesreaksjoner og hjerte- og karsykdommer, er løsningen å øke inntaket av høykvalitets omega-3- og omega-9-fettsyrer, fremfor kun å redusere omega-6- inntaket.

De fordelaktige egenskapene i forbindelse med denne olivenoljen har blitt tilskrevet dens høye oljesyreinnhold og de høye nivåene av polyfenoler. Eqology benytter en leverandør av olivenolje som har vunnet NYIOOC Gold Medal «Best Olive Oils in the World». New York International Olive Oil Competition (NYIOOC) er den største internasjonale, årlige konkurransen som kårer de beste «extra virgin» olivenoljene i verden.

LES MER HER

Balanse

Resultater viser at ved å bruke EQ Pure Arctic Oil i minimum 120 dager, har de fleste oppnådd en bedre fettsyrebalanse i kroppen. 

Anbefalt dosering

Anbefalt daglig dosering er 0,15 ml per 1 kg kropps- vekt. Voksne som veier minimum 50 kg: 7.5 ml (ca. 1,5 teskjeer) per døgn. 
Voksne som veier over 80 kg: 12 ml (ca 1 spiseskje) per døgn. Første måned anbefaler vi dobbel dose.  

Advarsel: Personer på antikoagulasjonsbehandling, gravide og barn under 1 år bør forhøre seg med lege før bruk.

Omega-3 har i vitenskaplige studier vist flere positive helseeffekter:

  • redusering av blodlipider og blodtrykket og redusert risiko for hjerte/karsykdommer 
  • opprettholde blodårenes elastisitet (bra for blodsirkulasjonen) 
  • forbedrer hjernens kapasitet
  • øker mengden av serotonin i hjernen og lindrer depresjoner
  • motvirker betennelse i hjerneceller og blodårer
  • cellemembranen blir mer myk og elastisk

 

omega-3_indexEQ Omega-6/Omega-3 Ratio Test

Ved hjelp av en enkel blodprøve som du utfører selv hjemme, får du raskt svar på hvor mye omega-6 og omega-3 fettsyrer du har i kroppen både før og etter du starter med EQ Pure Arctic Oil. Testen analyseres av Vitas AS laboratorium i Oslo. Se ditt resultat på eqologytest.com etter ca. 10 -14 dager.

 

 

30_days_money_backMoney Back Guarantee

Dersom din ratio er bedre enn 3:1 etter første EQ Ratio Test kan du be om å få pengene igjen på EQ Pure Arctic Oil PLUS 12 mnd. abo. med tester. 

Dersom du ønsker å benytte deg av denne garantien kan du returnere den uåpnede flasken – vi vil deretter avslutte ditt 12 mnd. abo. og refundere beløpet. Gjelder innen 30 dager.

 

natur_1_800

Omega-3 – fra det arktiske ishavet 

Omega-3 oljen i EQ Pure Arctic Oil består av DHA-og EPA-konsentrater fra torsk fisket ved fiskerier beliggende i det arktiske ishavet. Det MSC- og CoC-sertifiserte produksjonsanlegget Pharma Marine bruker nyutviklet teknologi som inkluderer en omfattende renseprosess. Dette gir de muligheten til å bruke marine produkter med verdifulle næringsstoffer som utgangsmateriale for å produsere rene bærekraftige omega-3 produkter av en spesielt høy kvalitet.

LES MER HER

 

how_to_no

EQ Pure Arctic Oil – slik går du frem

Slik går du frem når du skal teste din fettsyrebalanse og starte med vår EQ Pure Arctic Oil.

LES MER 

 

 

 

 

 

EQ Pure Arctic Oil filmer 

Vi har flere nye filmer om EQ Pure Arctic Oil som vi håper at du får god nytte av i din jobb som Business Partner i Eqology.

SE VÅRE FILMER HER  

 

 

 

LES EQ PURE ARCTIC OIL BROSJYRE PÅ NORSK HER

LES EQ PURE ARCTIC OIL BROSJYRE PÅ ENGELSK HER