Mulighetene

om_selskapet

Eqology er et norsk, børsnotert helsekost. Selskapet ble etablert i 1998 og baserer seg på direktesalg uten fordyrende mellomledd.

Markedsføringen skjer gjennom et nettverk av selvstendige næringsdrivende, Business Partnere, som rekrutterer nye kunder. Eqology har en av bransjens beste provisjonssystemer og et velfungerende støtteapparat.

Du kan skape en god ekstrainntekt, eller en solid gjentagende inntekt du kan leve godt av. Du er en del av et sosialt nettverk og får mulighet til å delta på kurs, arrangementer og reiser sammen med dine kollegaer.

Helse rett hjem

Helsen din er det viktigste du har, og Eqology setter sin ære i å tilby de reneste og best sammensatte produktene på markedet innen helsekost, nutricosmetics og hudpleie.

Produktene skal også være lett tilgjengelig for deg, og ha en best mulig pris. Derfor er konseptet vårt: Naturlig helsekost, nutricosmetics og hudpleie – rett hjem! På den måten kan du enkelt ta vare på helsen din hver eneste dag, hver eneste måned, resten av livet!

globale_trender_no 

Helsekost vokser

Bransjen er i sterk vekst. Helse og velværeprodukter har en omsetning på USD 155 mrd. på verdensbasis, og 3 mrd. i Norge. De fleste av oss er stadig mer opptatt av og bevisst på det som bedrer vår helse – det er blitt en trend.

Du har nå muligheten til å jobbe med en av verdens raskest voksende bransjer sammen med et selskap som har unike og tidsriktige produkter. 

Du tar valget, vi legger til rette for at du skal lykkes!