Boot Camp 2014

speakers_collage_all_2

2015 står for døren og vi skal forberede oss på best mulig måte. Eqology presenterer et spekket og toppet program for vår Boot Camp på ærverdige Holmenkollen Park.

Her et knippe av de som skal gjøre oss klare for 2015. Denne helgen klinker vi til med interne og lokale krefter kjent for mange men ikke alle. Flere overraskelser dukker opp.

Gled dere – vi gleder oss stort!

Her er noen av foredragsholderne: 
Børre Gjersvik ny CEO i Eqology
Christian Espeseth – Red Media/styremedlem i Eqology
Øystein Gjerme – Motivator og coach
Karstein Gjersvik – Aksjonær og tidligere styreleder
Hogne Vik – Produksjef i Eqology
EQ Diamonds vil ha en sentral rolle hele helgen

Mer og utfyllende informasjon kommer fortløpende. 

ER DU INVITERT? REGISTRER DIN DELTAGELSE HER  

Pris for hele helgen inkl. overnatting fredag – søndag: NOK/SEK/DKK 3.500 inkl. mva.  
Prisen inkluderer frokost lørdag og søndag + lunsj og julemiddag lørdag.

 

PROGRAM 

holmenkollen_park_2Fredag 5. desember
EQuorum møte 15:00 – 17:00
Boot Camp
18:00 – 21:00 
Sted: Holmenkollen Park Hotell

Lørdag 6. desember
Boot Camp: 09:00-19:00
Julemiddag: 20:00
Sted: Holmenkollen Park Hotell 

Søndag 7. desember 
Boot Camp: 09:00-15:00
Sted: Holmenkollen Park Hotell 

  

 

oystein_1_nett

Øystein Gjerme – motivator og coach

Gled deg til å møte Øystein Gjerme. Øystein er kjent for å trollbinde sitt publikum med tema som «hvordan hente energi fra din egen lidenskap, hvordan øke din egen kapasitet og hvordan fokusere uten å bli blind fra alle andre ting?»

Øystein har grunnlagt og er pastor i Bergenskirken, Styreleder for Høyskolen for Ledelse og Teologi, fast lærer ved Lederskolen, Coach utdannet fra Lifeforming Leadership Coaching.

Øystein kan gi deg motivasjon og råd som kan være gull verdt for ditt videre arbeid i Eqology. 

 

 

Børre Gjersvik – CEO i Eqology borre_net

Børre Gjersvik har jobbet som Director of International Business i Eqology siden januar 2014 og ble ny CEO i Eqology i november 2014.  

Børre har en bakgrunn innen finans, er sertifisert ernæringsfysiolog og har mer enn 13 års erfaring fra ernæring, kosmetikk og hudpleieindustrien. Børre har også jobbet som CEO i Dermanor, har vært direktør for helseavdelingen i Midelfart AS, samt Senior Country Director for Herbalife Norden i åtte år.   

 

 

 

 

christian_nett

Christian Espeseth – Strategisk rådgiver og partner i Red Media/styremedlem i Eqology

Christian har lang erfaring innenfor ulike områder av kommunikasjonsfaget; fra forretningsutvikling og CRM til merkevareprosjekter og taktiske salgsaktiviteter. Aktiviteter utviklet for såvel små organisasjoner og grunderbedrifter til større multinasjonale selskaper. Han har arbeidet med salgs- og kommunikasjons-prosesser fra både kunde, reklame- og mediebyrå siden, og har derigjennom opparbeidet bred erfaring med både taktisk og strategisk utnyttelse av de fleste kontaktflater og content. Christian brenner for salgsutløsende merkevarebygging fundamentert på god innsikt og tydelige målsettinger. Han er alltid på jakt etter veier til «å selge smartere» gjennom bruk av den gode historien. Den gode historien som deles gjenom alle kanaler. Content såvel benyttet i digitale aktiviteter som deling i fysiske butikker. 

 

karstein_nett2Karstein Gjersvik – aksjonær og tidligere styreformann i Eqology

Karstein Gjersvik er mannen som grunnla kleskjeden Bik Bok på 1980-tallet, sammen med blant andre investorene Ola Mæle og Kenneth Sandvold. Han har tidligere vært styreformann i Eqology og er en kjent investor, gründer og forretningsmann. 

 

 

 

 

 

  

hogne_nettHogne Vik – produkt og forskningssjef i Eqology

Dr. Hogne Vik har en MBA og en unik internasjonal industriell erfaring og bakgrunn fra Nycomed/­Nycomed Amersham, Pronova BioPharma og Aker Biomarine. Hogne er idag adm. dir. for NattoPharma.

Som lege og professor har han publisert over 80 internasjonale vitenskapelige artikler, blant annet innen allergi og kosttilskudd. Han har hatt leder- og produktutviklingsansvar i internasjonale selskaper innen både kosttilskudd og farmasi. Han har hatt ansvaret for dokumentasjon av kjente Omega-3-produkter, og han har vært med å utvikle vitamin K2 som kosttilskudd.